Jazz konferenciaszék

ÚJ
Jazz konferenciaszék
Jazz konferenciaszék
Jazz konferenciaszék
Jazz konferenciaszék
Jazz konferenciaszék
Jazz konferenciaszék

Jazz aranyvázas és bordó szövetes rakásolható bankettszékünk egy kedvező áron megvásárolható, elegáns és klasszikus termékünk, talán ez a színvilág és stílus az elmúlt évek leggyakrabban vásárolt rendezvényszéke.
Könnyen székszoknyázható, akár 18 darabig rakásolható termékünk a rendezvényszervezők, esküvők egyik legkedveltebb terméke. Miért?
Vázszerkezete akár 150 kg-os terhelést is elvisel, háttámláján kapaszkodó résnek köszönhetően könnyen mozgatható, pakolható termékünk, valamint 19x19 mm széles váz kellő eleganciát és stabilitást biztosít.
Vázán apró pöttyszerű műanyag lábacskák helyezkednek el, hogy ne sértsék fel egymás vázát a lábak rakásolás közben. Szivacsának vastagsága 5.5 cm, mely fokozza kényelmét termékünknek. Rakásolható bankett székünk a "Jazz" minimális rendelése 30 db., valamint csak ebben a színben érhető el.
Cégünk 24 hónap gyártói garanciát biztosít rakásolható konferenciaszékeire, köztük erre a bankettszékre is. Mennyiségi kedvezmény, szállítási költséggel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot.

22 650 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Méretek és adatok:

Garancia: 24 hónap
Rakásolhatóság: 18 db.
Szín: Arany váz, bordó szövet
Szivacsvastagság: 5.5 cm
Váz vastagság: 19x19 mm
Teherbírás: 150 kg

Adatok
Státusz
ÚJ