Rólunk

Családi vállalkozásunk története visszavezethető egészen a 90-es évek elejéig. Annak idején indította Krisztina és János első irodabútor és irodai szék nagy- és kiskereskedelmét. Azóta sok minden történt, viszont a forgószékek, irodai székek és tárgyalószékek forgalmazása azóta is folyamatos. Így az elmúlt közel 3 évtizedben rengeteg tapasztalatot és kapcsolatot gyűjtöttünk. A 2010-es években vállalkozásunkhoz csatlakoztak Krisztináék gyermekei és nekik feleségeik. Ezzel egy több generációs vállalkozást indítva útjának. Cégünk küldetése az ügyfelekkel való bizalom felépítése, ahol az ügyfél fontosabb, mint a profit. Ennek a hitvallásnak köszönhetően kiválasztottunk számos terméket, melyek megfelelnek annak az elvárásnak, hogy az ügyfeleink maximálisan meg legyenek termékeinkkel elégedve. 

Irodabútorból csakis Magyar terméket forgalmazunk, mely ár/érték arányban kiváló, minőségre pedig kimondottan időtálló. A további információt irodabútorainkról a www.szeknet.hu vagy a www.szeknetshop.hu weboldalainkon talál.

Olcsó székekből pedig úgy gondoltunk, hogy szükséges lenne készíteni egy könnyen átlátható, egyszerű webshopot, ahol az ügyfelek csak és kizárólag a kedvező áron megvásárolható termékeinket láthatják. Ezen termékek nem gagyik, hanem több tényező miatt kedvezőbb áron hozzáférhetők, vagy legalábbis ár/érték arányban kedvezők. Tehát nem a gagyik webshopja ez, hanem többnyire az egyszerű, ergonómikus, és tömegcikkek forgalmazása itt a cél. A bankettszékek és asztalok például szinte azonos minőséget prezentálnak, mint drágább testvéreik, viszont ezek:

1.) Raktárkészleten vannak gyártónknál/nálunk;

2.) Nagy mennyiségbe kerülnek gyártásba/forgalomba;

3.) Fix szín/váz szín van, vagyis az rendelhető, ami a képeken látható.

A forgószékeink, favázas székeink pedig egész egyszerűen szimpla formavilággal, és a fent említett pontokkal megegyező okok miatt kedvező áron megvásárolhatók.

Származási országok: Kína(Tárgyalószék, irodai forgószék), Lengyelország(Konferencia és bankett szék, asztal), Magyarország(étkezőszék)

Miért pont ezeket a termékeket választottuk?

Bár olcsók, nem igénytelenek. Modern/szolid formavilág jellemzi őket, sérült/hiányos alkatrész esetén azonnal van csere lehetőség, illetve nem silány a minőség.

Most induló webshopunkon további bankett terméket is megtalál: www.bankettellato.hu - itt a magasabb kategóriás termékeink, illetve az egyedi gyártású bankett termékeink is megtalálhatók.

 

Reméljük Önt is ügyfeleink között köszönthetjük hamarosan.

Üdvözlettel:
Fedelin család