Információk

Olcsó székeink

2020.01.15 11:36

Az olcsószék.hu-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy azon ügyfelek, akik nem kívánnak órákig keresgélni tökéletes székek és bútorok iránt, hanem a legkézenfekvőbb, jó ár/érték arányú termékeket keresik, hamar ráleljenek a tökéletes választásra.

Az olcsószék.hu egy olyan webáruház, ahol megbízható, kedvező áron juthat hozzá bárki forgószékhez, tárgyalószékhez, konferencia székhez, valamint bankettszékhez. Cégünk összegyűjtötte az elmúlt években leggyakrabban vásárolt olcsó székeit, bútorait, és ebből egy könnyen átlátható, egyszerű webáruházat hoztunk létre. Testvér webshopjaink/weboldalaink:

 

A forgószékek és irodai székekről:

1.) Michelangelo

A Michelangelo szék egy hintatechnikával és gerinctámasszal felszerelt ergonomikus kivitelezésű irodai forgószék. A széknek fekete színű a váza, fekete színű a háttámlája, ami hálós anyagból készült, ami biztosítja a könnyű szellőzését a széknek, így kevésbé izzadunk bele a melegebb napokon. Szövet ülőlap és fix karfás kivitel. A szék magassága gázlifttel állítható. A felszerelt deréktámasz helyzete is tetszés szerint változtatható, így biztosan betudjuk állítani a számunkra legkényelmesebb és legegészségesebb módon. A lenti táblázatban a pontosabb adatokat is megtalálja.

Technikai paraméterek:

Szélesség: 60 cm
Magasság: 94-106 cm
Mélység: 60 cm
Garancia: 1 év
Szállítás: Raktárról, azonnal.
Csomagolás: Lapraszerelt, kartondobozban.

Bruttó ár: 22.800 FORINT

2.) Raffaelo

A Raffaello szék egy standard minőséget képviselő, árban kedvező, olcsó irodai forgószék. Az olcsóság ezesetben nem jelenti, hogy rossz minőségű vagy rövid élettartamú lenne, épp ellenkezőleg,megfelelő használat és odafigyelés mellett, akár kifejezetten hosszú ideig a társunk lehet a munkában/tanulásban vagy bármilyen felhasználás során. A Szék fekete színű szövettel, kényelmes szivaccsal kipárnázott, görgővel és karfákkal felszerelt. A szék magassága állítható és emellett dönthető, hintafunkcióval ellátott. A karfái magassága is szintén kedvünk szerint állíthatjuk. A szék becsomagolva, kartondobozban érkezik, az összes elemmel és szerelvénnyel, szerelése viszont nem igényel komolyan tudást. A szerelése egyszerű viszont igényel némi koncentrációt és odafigyelést, a megfelelő sorrend, a megfelelő csavarok használata és a karfák jó helyre helyezése miatt. Amennyiben érdekli önt a termék, viszont kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha megtetszett önnek, akkor rendelje meg most, akár pár nap múlva az öné lehet.

Bruttó ár: 41.000 FORINT

 

3.) Leonardo és Leonardo+ 

A Leonardo szék egy prémium forgószék fekete színben, mesh hálós háttámlával. A hálós kivitelezése a széknek garantálja a szék kiváló szellőzését, emiatt kevésbé is izzadunk tőle melegebb nyári napokon. A szék dőlésszöge és magassága tetszés szerint állítható, háttámlája egy deréktámasszal van felszerelve, így erős és kényelmes tartást ad. A szék csillaglába és karfája is egyaránt műanyag. A Leonardo rendelhető egy fejtámasszal is, ez egy másik termékként megtalálható a webshopunkon, ez a szék a Leonardo +. Részletesebb leírást a székről a lenti táblázatban találhat, méretekről és egyéb tulajdonságokról.

Leonardo paraméterei:

Szélesség: 50 cm
Magasság: 106 cm -118 cm
Mélység: 50 cm
Teherbírás: 110 kg

Bruttó ár: 56.300 FORINT

A Leonardo + szék a Leonardo szék kiegészített változata, ami ugyanúgy egy prémium forgószék fekete színben,
mesh hálós háttámlával, annyi különbséggel, hogy egy fejtámasz van felszerelve a háttámlára. A hálós kivitelezése a széknek garantálja a szék kiváló szellőzését, emiatt kevésbé is izzadunk tőle melegebb nyári napokon. A szék dőlésszöge és magassága tetszés szerint állítható, háttámlája egy deréktámasszal van felszerelve, így erős és kényelmes tartást ad. A szék csillaglába és karfája is egyaránt műanyag. Részletesebb leírást a székről a lenti táblázatban találhat, méretekről és egyéb tulajdonságokról.

Leonardo+ paraméterei:

Szélesség: 62 cm
Magasság: 123-136 cm
Mélység: 50 cm
Terhelhetőség: 110 kg

Bruttó ár: 60.900 FORINT

4.) Donatello

A Donatello szék klasszikus formát képviselő szánkótalpas kárpitozott látogató/tárgyaló szék. A szék háttámlája jól szellőzik, kevésbé izzadunk tőle, ez a hálós kivitelezésnek köszönhető. Ezenkívül nem nyúlik, modern megjelenést biztosít és súlyra is könnyebb lesz tőle a szék. A váz, azaz a szánkótalp fémből készült, aminek a teljes stabilitását rászerelt műanyagok adják.
A szék ezenkívül karfával felszerelt. Rakásolható kivitelezésű, ez egyszerűbbé teszi a tárolását és akár a szállítását is. Ahogyan az irodai forgószékeink, úgy ez a szánkótalpas tárgyalószék is lapraszerelten érkezik. Szerelése nem igényel komolyan tudást. Ajánljuk olyan cégeknek, ahol fontos a modern formavilág, viszont nem kimondottan a dizájner termékeket keresik. Ez egy megbízható, állandó raktárkészleten tartott, olcsó, rakásolható tárgyaló és konferencia szék.

Paraméterei:

Szélesség: 56 cm
Magasság: 86 cm
Mélység: 56 cm
Ülésszélesség: 49 cm
Teherbírás: 110 kg
Karfa: fix
Váz: fém
Rakásolható: igen

Bruttó ár: 31.750 FORINT